Hei,

olen Satu Järvinen, vuonna 1974 syntynyt intohimoinen ja lähes kaikkiruokainen lukija ja monipuolinen kirjoittaja. Arvostan maamme mainiota kirjastolaitosta ja rakastan kaunista suomen kieltä. Nykyään naputtelen näppäimistöä ahkerasti Aurajoen tällä puolen.

Olen blogannut lukemistani kirjoista jo lokakuusta 2006 lähtien, joten lukupäiväkirjastani löytyy runsaasti luettavaa monenlaisille lukijoille: kiinnostavista elämäkerroista, jännittäviin dekkareihin ja monenlaisista runoteoksista eri alojen tietokirjoihin. Viimeksi mainitut tulivat toki mukaan blogiin vasta joitakin vuosia myöhemmin, kun halusin monipuolistaa sen tarjoamaa sisältöä entisestään. 

Kirjat ovat oleellinen osa jokapäiväistä elämääni, joten minun on kerta kaikkiaan mahdotonta kuvitella elämääni ilman niitä. Siksi minun on helppo yhtyä tuntemattoman ajattelijan toteamukseen siitä, että koti ilman kirjoja on kuin huone ilman ikkunaa. 

Lukemistottumuksistani ja kirjablogini vaiheista sekä "kirjallisista kohokohdista" vuosien varrelta voit lukea lisää tästä.

Luen. Koen. Kirjoitan -blogista löydät puolestaan hajanaisia ajatuksiani erilaisista lukemiseen ja kirjallisuuteen liittyvistä teemoista.

Tapahtumakalenterista voit halutessasi katsoa, mitä kirja-alalla tapahtuu juuri nyt ja / tai lähitulevaisuudessa.

Täältä löydät hyödyllisiä linkkejä lasten ja nuorten lukuinnon herättämisen tueksi.  

Uusia kirjaideoita päähäni pulpahtelee milloin mistäkin, joten enköhän kerro niistäkin jossain vaiheessa lisää...

Lukemisen iloa toivottaen 

           Satu / Kirjat kertovat

P.S. Sivuston kuvat ovat omia otoksiani, ellei niiden yhteydessä toisin mainita, joten ethän kopioi niitä luvatta, kiitos. Postauksissa olevat kirjojen kansikuvat ovat puolestaan peräisin kustantajien sivuilta tai mediapankeista.   

  
(c) 2022, Satu Järvinen Kaikki oikeudet pidätetään.