Hei,olen Satu Järvinen, vuonna 1974 syntynyt intohimoinen ja lähes kaikkiruokainen lukija ja monipuolinen kirjoittaja. Arvostan maamme mainiota kirjastolaitosta ja rakastan kaunista suomen kieltä. Naputtelen näppäimistöä ahkerasti Aurajoen tällä puolen.

Olen blogannut lukemistani kirjoista jo lokakuusta 2006 lähtien, joten Kirjat kertovat -lukupäiväkirjastani löytyy luettavaa laidasta laitaan: kiinnostavista elämäkerroista, jännittäviin dekkareihin ja monenlaisista runoteoksista eri alojen tietokirjoihin. Kasvatustieteilijanä olen kiinnostunut myös lapsille ja nuorille kirjoitetuista kirjoista. Genreen katsomatta pääpaino on tuoreessa kotimaisessa kirjallisuudessa. Kirjat ovat oleellinen osa jokapäiväistä elämääni, joten minun on kerta kaikkiaan mahdotonta kuvitella elämääni ilman niitä. Siksi minun on helppo yhtyä tuntemattoman ajattelijan toteamukseen siitä, että koti ilman kirjoja on kuin huone ilman ikkunaa. Lukemistottumuksistani ja kirjablogini vaiheista sekä "kirjallisista kohokohdista" vuosien varrelta voit lukea lisää tästä.

Tältä uudelta Kirjat kertovat-sivustolta löydät kiinnostavien kirjapostausten ja lukijaystävällisten kirja-arvioiden lisäksi myös muun muassa hajanaisia ajatuksiani lukemiseen ja kirjallisuuteen liittyvistä teemoista sekä tietoa julkaisemistani kirjoista ja myös meneillään olevasta tietokirjaprojektistani, kunhan se etenee...

Toivottavasti viihdyt ja tulet käymään täällä toistekin. 
Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Kirjat kertovat-sivustoa myös sosiaalisessa mediassa.

                                  Lukemisiin!
                                                    Satu / Kirjat kertovat
(c) Satu Järvinen 2021, All Rights Reserved